yA Bank

Siden etableringen i 2006 har yA Bank vokst til å bli en av de største bankene for forbrukslån på det norske markedet. Banken tilbyr imidlertid ikke bare usikrede lån, men også kredittkort, sparekonto og vanlig dagligdags brukskonto.

Hos yA Bank kan du få forbrukslån fra 25.000kr. Og helt opp til 500.000kr. Løpetiden på lånet kan være opp til 15 år, uansett hvor stort lånet er. Banken tilbyr deg i tillegg muligheten for inntil 3 års avdragsfrihet på lånet, men dette gjelder bare avdrag på hovedstolen, du må fortsatt betale påløpte renter og gebyrer hver måned, også i den avdragsfrie perioden.

Banken stiller som krav at du er minimum 20 år, for å få innvilget lån. I tillegg må du ikke ha noen betalingsanmerkninger og du må ha en liknet årsinntekt på min. 250.000kr.

Kredittkort fra yA Bank

yA Bank sitt kredittkort er helt gebyrfritt, både ved bruk i Norge og i utlandet. Det tilbys en kredittgrense på opptil 100.000kr., men som ellers i bransjen, vil den faktiske kreditten du blir tilbudt, variere ut fra din økonomiske situasjon. Du må være minimum 20 år gammel og ha en årlig inntekt på 200.000kr. For å få innvilget kredittkortet, i tillegg til at du selvsagt ikke kan ha noen registrerte betalingsanmerkninger.

Kredittkortet inkluderer et litt spesielt fordelsprogram, der du ikke får en fast kick-back på kjøp i bestemte butikker, men i stedet får et nytt tilbud hver måned. Det kan for eksempel være 3-4% rabatt på kjøp av dagligvarer, eller 3% rabatt på alle kjøp gjort online.

Tilbyr mulighet for opplåning på eksisterende lån

Som en av de eneste bankene på det norske markedet, tilbyr yA Bank mulighet for opplåning på et eksisterende forbrukslån i banken, så lenge du ikke går over den maksimale lånesummen på 500.000kr. Det betyr at du for eksempel kan øke et eksisterende forbrukslån med 50.000kr. Uten at det påløper noe nytt etableringsgebyr. Banken garanterer at du får samme, eller lavere rente enn det du på nåværende tidspunkt har på lånet, også etter at du har økt lånet.

Spare- og brukskonto

I tillegg til de typiske usikrede låneproduktene, tilbyr yA Bank også spare- og brukskonto. Sparekontoen gir deg en rente på 1,80% fra første krone, uten noe krav om bindingstid eller maksimalt antall uttak per år.

Brukskontoen til yA Bank har blitt kåret som den beste i «Bank NM» de siste 8 årene. Kontoen gir deg i tillegg til vanlig nettbank også mulighet for VISA debetkort som er gebyrfritt, ut over en fast avgift på 250kr. pr. år.